Ongedierte hoort niet thuis in de voedingsindustrie. Omwille van de risico's verbonden aan hun aanwezigheid zijn voedingsbedrijven genoodzaakt ongedierte aan te pakken. Niet alleen door de wetgever, maar ook vanuit de retail worden zij hier op hun verantwoordelijkheden gewezen.
De aanpak van ongedierte behoort al jaren tot het basisvoorwaardenprogramma en dus het HACCP-systeem van vele voedingsbedrijven. Toch lijkt het erop dat vele voedingsbedrijven een extra inspanning zullen moeten leveren om effectief over geïntegreerde ongediertebeheersing te kunnen spreken.
Daarom wordt in dit boek een strategie meegegeven die focust op preventieve maatregelen, waarbij het gaat over beheersing van ongedierte in plaats van enkel bestrijding. Deze praktische leidraad stelt elk voedingsbedrijf in staat een ruimere aanpak te hanteren en het heft in eigen handen te nemen. Naast de beschreven methodieken worden een aantal handige tools aangereikt voor al wie ongedierte preventief wil aanpakken.
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website kunnen aanbieden.
Indien u een pagina bezoekt die 'embedded content' bevat van sociale media-sites, vallen hieronder ook cookies van websites van derden. Dergelijke cookies kunnen uw gebruik van deze website volgen.